woensdag 10 november 2010

L'oreal Men Expert

L'oreal weet hoe ze haar producten voor de Men Expert lijn moet verkopen. Of beter gezegd: met WIE ze haar producten het beste kan verkopen. Na McDreamy (Patrick Dempsey), Matthew Foxx (Lost), Pierce Brosnan en zelfs onze eigen Ruud van Nistelrooij, is nu acteur Gerard Butler aan de beurt om een leuk mannenproduct te promoten…

Werden mannen nog niet zo heel lang geleden ronduit uitgelachen wanneer zij een hydraterend crèmepje in de badkamer hadden staan, nu lijkt het een hele hype te worden om als man gebruik te maken van huidverzorgingsproducten. Met producten als de diepreinigende gelscrub, verfrissende reinigingsgel, een dagelijks hydraterende anti vermoeidheid verzorgingscrème (een hele mond vol) en verschillende oogrollers (bijvoorbeeld tegen wallen) en niet te vergeten: de anti verouderingscrèmes, kan de moderne man zijn geluk niet op. Ik vind het wel wat hebben: They’re worth it!

Alhoewel... De kastjes komen vol te staan en het duurt even voordat ik ’s ochtends de badkamer voor mijzelf heb, maar ach…dan heb ik in de vroege ochtend ook eens wat te zeuren. ;-)


Van links naar rechts: Patrick Dempsey, Matthew Fox en Gerard Butler


Geen opmerkingen:

Een reactie posten