dinsdag 16 november 2010

Koffie servies meets Alice in Wonderland

Stel je voor: Het is een koude, regenachtige dag... Maar binnen is het gelukkig behaaglijk warm. Eén blik naar buiten en je beseft je: Vandaag blijf je lekker binnen. In de kamer branden verschillende kaarsen en op tafel staat een groot dienblad. Het dienblad staat vol met kop en schotels, (want deze tea-party houd je natuurlijk niet alleen) en uit een grote theepot stijgt de geur op van je favoriete thee... Op tafel staan verschillende schalen met daarop uitgestald: vers gebakken koekjes, cupcakes in verschillende maten en smaken, verse aardbeien, en duuruitziende bonbon's...

Hou jij ook zo van theeleuten?

De lampen die ik vandaag tegenkwam maken het theeleuten helemaal compleet (of je nu alleen bent of met een hele horde vriendinnen, want er is altijd wel tijd voor een lekker kopje thee)! Zie hieronder de foto's van deze kunstwerkjes, die zo uit Alice in Wonderland lijken te komen.

Het leuke is dat je deze lampjes zelf in elkaar kunt fabriceren, (het enige nadeel is echter dat de website geheel in het Deens is, maar met een beetje vertaalhulp van google kom je al een heel eind (denk/hoop ik).



Wil jij aan de slag? Klik dan hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten